+385 (0)1 23 95 609 +385 0(1) 23 95 610 info@csp.hr

Zašto odabrati nas?

Mi smo tu da bismo Vam pomogli u svakom dijelu provedbe projekta. Na raspolaganju su Vam naši iskusni stručnjaci koji će biti raspoloživi za suradnju u svim fazama: od procjene troškova i izbora adekvatnih građevinskih materijala do najsitnijih detalja tijekom završnih radova.

Dugi niz godina uspješnog i neprekinutog djelovanja na vrlo zahtjevnom tržištu;
Stručnost radnika;
Predanost kvaliteti;
Poštivanje rokova;
Gradnja prilagođena potrebama i mogućnostima investitora;
Garancija na izvršene radove;
Reference

Naše djelovanje odnosi se na poslovne, prodajne, proizvodne, skladišne, privatne i javne objekte diljem zemlje. To činimo vođenjem projekata iz našeg sjedišta u Zagrebu.

Kvaliteta izvedbe, sigurnost naših zaposlenika i zaštita okoliša prioritet su nam prilikom izrade svakog projekta. Visoki standardi koje slijedimo omogućili su nam da uvedemo međunarodne standarde.

U listopadu 2014. godine u poslovni sustav tvrtke uvedeni su:

  • "Sustav upravljanja kvalitetom" u skladu s normom HRN EN ISO 9001:2009.
  • "Sustav upravljanja zaštitom okoliša"- ISO 14001:2010.

Naš sustav normi upravljanja kvalitetom omogućuje mnoge dodatne vrijednosti svima koji sudjeluju u realizaciji građevinskih projekata.

 

Za naručitelje

Nastojimo osigurati neprekidnu i jednostavnu dostupnost informacijama o uslugama tvrtke i dostupnost odgovarajućeg osoblja naručiteljima i potencijalnim naručiteljima. Također, težimo da od upita do odaziva potekne što manje vremena. Pritom posebno važnim smatramo povratne informacije naručitelja, koje nam pomažu u poboljšanju naših usluga.

Za projektante

Tijekom izrade projekata svakako je važno imati kvalitetno pripremljenu izvedbenu dokumentaciju s precizno isplaniranim fazama izvedbe. Na taj način bit će olakšan nadzor i smanjena potreba za dodatnim informacijama i provjerama.

Za kooperante

Kvalitetna izrada točnog i preciznog plana olakšava kooperantima i dobavljačima opreme bolje planiranje i razumijevanje njihovih obaveza. To vodi ka kvalitetnijoj međusobnoj suradnji i kvalitetnom izvršavanju radova, te krajnjim zadovoljstvom korisnika.

Za krajnje korisnike

Završetak radova u skladu s rokovima izvedeni na visokoj razini kvalitete uvelike utječu na smanjenje potrebe i troškova održavanja, te krajnje zadovoljstvo korisnika koje su najveća nagrada i potvrda našeg rada nama kao investitorima.