+385 (0)1 23 95 609 +385 0(1) 23 95 610 info@csp.hr

Vizija i misija

Vizija

Vaša vizija govori kakvi želite biti, no kvaliteta Vaše usluge govori kakvi ste zaista!

Vizija naše tvrtke je kontinuirana poslovna izvrsnost i kvaliteta koja se očituje kroz pravovremeno odgovaranje na zahtjevne izazove suvremenog tržišta, te usmjerenost na potrebe klijenata. Upravo kvalitetom svojih usluga i krajnjih proizvoda, te zaštitom okoliša nastojimo se istaknuti i duboko se urezati u svijest klijenata. Smatramo da je kvalitetan rad zadovoljnog zaposlenika osnovni preduvjet za zadovoljstvo naših kupaca.

Misija

Postojanošću, pouzdanošću i kvalitetom usluga zadovoljavamo poslovne zahtjeve naših klijenata. Kupci su svrha našeg postojanja i tako se prema njima i odnosimo. Naša misija sastoji se od nekoliko ključnih elemenata čija je implementacija zaslužna za kontinuirani razvoj tvrtke:

 

 • Usmjerenost na korisnika

  Neprekidno unaprjeđujemo svoje poslovanje kako bi ono bilo i bolje nego što od nas očekuju naši klijenti. Naš cilj je kreiranje pozitivnog iskustva i dugoročnog zadovoljstva.

 • Integritet

  Povjerenje ne poznaje kompromis i ono ne postoji bez potpunosti, besprijekornosti, poštenja. Iz tog razloga od sebe i drugih zahtijevamo primjenu najviših standarda u postizanju naše misije - unapređenje kvalitete života, udobnosti životnog i radnog prostora, visoku estetiku oblikovanja unutarnjeg i vanjskog prostora te briga za okoliš i zaposlenike.

 • Timski rad

  “Zajedništvo = SNAGA”
  Stavljamo naglasak na timski rad, zajedništvo i zajedničku suradnju. Svakako, to ne znači da pojedinac nije važan, ali nastojimo da efikasan i efektivan timski rad nadilazi individualna postignuća pojedinaca. Timski rad zbližava zaposlenike, stvara pozitivnu radnu atmosferu i ohrabruje radnike da samostalno donose odluke o svom radu. Pojedinac će se puno prije odvažiti na neki zahtjevan projekt ako zna da će imati podršku ostalih zaposlenika, kao i svog nadređenog.
  Smatramo da je tim najproduktivniji kada svi članovi svoje napore i postignuća usmjeravaju na jedan zajednički cilj, pomicanje prema naprijed kao preduvjet zajedničkog uspjeha.
  U timu nam je bitna suradnja, jer ozračje povjerenja koje nastaje preko iskrenosti, otvorenosti, konzistentnosti i međusobnog poštivanja dovodi do uspjeha.

 • Dijeljenje znanja i uspjeha

  Sve informacije i znanja, sva iskustva i najbolje prakse, sve ideje i sva postignuća, sve dijelimo kako bismo donijeli najbolje odluke, učinkovito se razvijali i djelovali za dobrobit naših klijenata i partnera.