+385 (0)1 23 95 609 +385 0(1) 23 95 610 info@csp.hr

Djelatnosti

C.S.P. d.o.o. pruža širok spektar usluga u graditeljstvu, ali i facility managment, tj. održavanje nekretnina. Naše djelovanje odnosi se na poslovne, prodajne, proizvodne, skladišne i javne objekate za poznate investitore.

Danas C.S.P. d.o.o. zapošljava stručno osposobljene ljude, te djeluju na cijelom području Republike Hrvatske, zahvaljujući vrlo dobroj organiziranosti.

Poslujemo s više obrtničkih radnji koje su nastale i djeluju pod okriljem našeg, matičnog poduzeća.

Graditeljstvo

Graditeljstvo je sve što olakšava život ljudima. Građevinari nastoje učiniti sve kako bi razvili i unaprijedili usluge i sadržaje koje svakodnevno koristimo.

Svaki dan se oslanjamo na građevinarstvo: od stvaranja naših životnih prostora i opskrbe energijom i čistom vodom u našim domovima, preko obrade i recikliranja otpada.

Više...
Visokogradnja
 
Facility management

Facility managment

Održavanje je djelatnost koja čini integralnu cjelinu naših usluga. U sklopu tehničkog održavanja objekta (eng. Facility Menagement) nastojimo osigurati funkcionalnost izgrađenog objekta integrirajući ljude, mjesto, procese i tehnologije.

Usluga održavanja objekta može se smatrati dodanom vrijednošću najznačajnijeg osnovnog sredstva koje tvrtka posjeduje (zgrada, uređaji, oprema).

Više...